Davino

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Ceptura Rose
Se produce numai in anii favorabili prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon.Strugurii sunt desciorchinati, iar boabele sunt zdrobite usor.Maceratia peliculara este facuta la 12-15°C, timp de 3-4 ore.Separarea mustului prin scurgere gravitationala a fo..
45,00 RON
Ceptura Rosu
Cupaj de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, vinul are arome puternice de cacao, coacaze negre, ciocolata. Gustul este catifelat, cu tanini bine structurati si ofera senzatii de visine si curmale. Combinatia dintre aciditate si notele de fruct il fac sa para consistent. Pe final, alcoolul se e..
55,00 RON
Davino Alba Valahica
Editie limitata: 12.880 sticle Produs numai in anii favorabili, fiind un soi pretentios fata de factorii climatici. Tehnologia de vinificatie implica selectia riguroasa a strugurilor, pornind inca din plantatie si finalizata in crama, urmata de un flux menajat condus dupa o tehnologie reducti..
65,00 RON
Davino Domaine Ceptura Blanc
DOMAINE CEPTURA BLANC este un cupaj realizat din soiurile Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Riesling Italian. Cu o culoare galben verzuie, acest vin are un miros floral, intens, persistent, fructos. cu nuante de lastari de coacaze, floare de soc si usoare note minerale. Gustul este complex, proaspa..
79,00 RON
Davino Domaine Ceptura Rose
Produs prin vinificarea in alb a strugurilor rosii din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon. Pentru obtinerea vinului se au in vedere criterii speciale de selectie a parcelelor, alegere a momentului de recoltare si particularitatile de maturare a strugurilor. Strugurii sunt desciorchinati ia..
69,00 RON
Davino Domaine Ceptura Rouge
Se produce numai in anii favorabili.Cele trei soiuri care intra in sortiment sunt vinificate separat. Metoda de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22-26°C  Cabernet Sauvignon – timp de 21 zile, Merlot – 15 zile si Feteasca Neagra – 12 zile.Fermentatia malolactic..
110,00 RON
Davino Purpura Valahica
Expresiv, suplu, echilibrat, bine structurat, amplu, puternic dar rotund. Taninozitate moderata. ASOCIERE CULINARA: Carne de rata, cotlete de porc, paste pe baza de sos de tomate, pui prajit sau la cuptor, carne de vitel MIROS: Prune uscate - caracteristic soiului, inns si persistent, com..
85,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017