Vodka

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Beluga Transatlantic
Beluga Transatlantic VODKA PREMIUM ..
230,00 RON
Belvedere Vodka 0.7l
Vodka Belvedere este o vodka produsa in Polonia. Este distilata doar dintr-un anumit tip de cereale. Cei de la Belvedere, sustin ca istoria ei se regaseste pe parcursul a 600 de ani. Procesul de distilare foarte lung ( de 4 ori), o fac sa fie mai placuta, mai putin aspra. Belvedere se caracteri..
210,00 RON
Chopin 0.5l
Vodka , poloneza, premium, distilata din cartofi, element ce-i confera note surprinzatoare de mere verzi. Cartoful este ingredientul unic al acestei locori, stiut fiind faptul ca polonezii s-au razvratit impotriva metodei de distilare a graului folosita de rusi Distilata de 4 ori, Vodka Chopi..
169,00 RON
Ciroc Vodka 0.7l
Ciroc  este produsa in Franta si este una dintre putinele votci din lume făcute exclusiv din struguri. Se fermentează la rece, precum vinul. Ciroc, îsi datorează aroma subtilă strugurilor Mauzac Blanc, lăsati să cunoască prima muscatură geroasă a iernii. Astfel, numai apa îngheată d..
210,00 RON
Crystal Head Vodka
Vodka oficiala a trupei Rolling Stones, este o vodka naturala, pura, fara niciun fel de aditiv suplimentar. Produsul este distilat de patru ori si filtrat de sapte ..
225,00 RON
Czar Peter
..
45,00 RON
Fashion Vodka 0.7l
Fashion Vodka este bazata pe o reteta traditionala, servita de soldatii din legiunea Vulturul Alb, condusa de generalul polonez Kosciuszko, pe vremea razboiului de Independenta din 1783. Distilata de patru ori, folisindu-se grau si secara aduse special din Polonia, este rafinata cu apa crista..
195,00 RON
Firestarter Vodca 1l
Are la baza o reteta unica din secolul 18, iar prin folosirea unei coloane de distilare din Platina, produsul fiind distilat si filtrat de 5 ori, rezulta aceasta vodka premium. A castigat medalia de aur la prestigiosul concurs Moscow spirits festival 2011 ..
105,00 RON
Heavy Water Vodka
Vodka ultra-premium din Suedia, distilata de 4 ori din grau de toamna scandinavian, denumita in acest fel dupa oxidul de deuteriu sau D20, ce este o molecula ce apare in mod natural in apa ..
210,00 RON
Roberto Cavalli 0.7l
Prima Vodka produsa in Italia, inspirata si dedicata femeii sexy care este iconica si vesnica muza a lui Roberto Cavalli, este obtinuta din apa de izvor de la poalele Muntelui Rosu si din grau de cea mai buna calitate din zonele unde Alpii intalnesc raul Po Rezultatul: "Foc si apa contopite i..
290,00 RON
Royal Dragon Vodka
Vodka distilata de 5 ori cu foita de aur de 23 de Karate   ..
335,00 RON
Russky Standard
Apăruta pe piată în 1998 sub numele de “Russian Standard”, reuseste foarte repede, în 2009, conform datelor furnizate de compania producătoare, sa vanda peste 20 de milioane de sticle în peste 70 de piete. Distileria care o produce se află în Sant Petersburg iar apa folosită provine din lacul..
85,00 RON
Skyy Vodka
Skyy Vodka ..
79,00 RON
Stolichnaya Vodka
In 1894, tarul Rusiei a impus monopolul statului asupra producerii de bauturi alcoolice. In 1901 autoritatile deschid la Moscova distileria botezata Magazia de vinuri de stat nr. 1.   In aceasta fabrica imensa care a distilat înca din primul an 26 de milioane de litri de alcool fost ..
185,00 RON
Vodca Beluga
Are o compozitie aparte, in care nu numai maltul este de o calitate ireprosabila ci si fermentarea cu enzime naturale si apa care provine din izvoarele siberiene.Beluga vodca este fabricata intr-un colt ecologic, pur si neatins din Siberia, la 300 km de cea mai apropiata localitate. Vodca est..
195,00 RON
Vodka Grey Goose 0.7l
Acesta vodka este obtinuta din apa de izvor pura, provenita de sub dealurile calcaroase ale regiunii Champagne Cognac. Originara din Franta, Grey Goose este obtinuta din cel mai bun grau francez si distilata dupa vechile traditii ale tinuturilor regiunii Cognac  ..
235,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017