Basilescu

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Basilescu Ingeri din micul Paris CHARDONNAY
Un vin vioi, a cărei aciditate sprinţară păstrează din prospeţimea aromatica a strugurelui, dar care s-a rotunjit bine în timpul maturării. Celor curioşi şi rabdători le va împărtăşi din aromele florale care parcă se ascund sub cortina catifelată a baricului. Tip Sec Culoare ..
39,00 RON
Basilescu Ingeri din micul Paris FET. ALBA
Feteascaƒ Albă este un vin floral şi fructuos, care prin aroma sa aminteşte de mirosul viţei de vie perlatムde rouăƒ. Proaspăƒt și echilibrat, gustul este caracterizat de amploare și expresivitate, adaugandu-se nuaţele de vanilie şi migdale ce provin din fermentare şi batonaj în baricuri. Cu un ..
39,00 RON
Basilescu Ingeri din micul Paris FET. NEAGRA
Feteasca Neagră este vinul de referinţă al Cramei Basilescu. Este un vin  roșu-rubiniu intens cu reflexe purpuriu-violacee. Aroma intensă şi persistenta  ne aminteşte de gustul prunelor uscate din copilărie, completată cu nuanțe de piper şi condiment extrase din lemnul baric..
79,00 RON
Basilescu Ingeri din micul Paris ROSE 2012
Vinul este obținut din struguri de FeteascムNeagrăƒ, vinificat după tehnologia vinurilor albe, combină în mod armonios taninurile specifice vinurilor roșii cu fructozitatea si prospețimea vinurilor albe. Este un vin echilibrat, sec, cu o aciditate plăƒcutムși răcoritoare. Aroma e..
39,00 RON
Basilescu Tamaioasa Romaneasca 2008
Aromat, ca soiul din care provine, Tămâioasa Românească este un vin etalon. Parfumul de pere busuioace şi miere, gustul bogat şi aciditatea dulceagă prelungesc, parcă la nesfârşit, senzaţia euforică. Deşi dulce şi senzual, vinul este plin de viaţă datorit ..
25,00 RON
Busuioaca Dulce 0.5l
Un strugure românesc 100%, cu peste 2000 de ani de istorie în spate, originar din Moldova, cu un gust și o culoare inconfundabile. Busuioaca este produs de crama Basilescu din celebrii struguri întâlniți și în regiunea Pietroasa. Un rose liniștit, demidulce, cu arome de intensitate medie, dar foa..
39,00 RON
Eclipse - Feteasca alba
Vinul Feteasca alba are forta sa-si pastreze personalitatea proprie. De o aleasa finete, rotund, catifelat dar corpolent, cu o savoare deosebita, acest vin capteaza privirea prin culoarea sa galbena cu reflexe verzui. Gustul este delicat si placut, cu aroma caracteristica, care aminteste de flori..
25,00 RON
Eclipse - Feteasca neagra
Feteasca neagra este unul dintre cele mai vechi soiuri romanesti. Persoanele care degusta astazi Feteasca neagra, trebuie sa o faca cu multa piosenie, deoarece, prin trecutul pe care Il are, ar putea fi asemuit cu o cronica nescrisa a poporului roman. Vin preferat de daci, de romani si apoi d..
32,00 RON
Eclipse - Rose
Rose-ul este un vin “surpriza”, obtinut din Burgund Mare. Un vin echilibrat, sec, cu o aciditate plăcuta si racoritoare, este deliciul ideal al meselor usoare din serile calde de vara. Temperatura de servire: 9-10°C. Asociere culinara: carne alba, branzeturi proaspete, usoare Soi: Rose Ti..
25,00 RON
Eclipse-Sauvignon Blanc
Vin alb sec (zahăr rezidual de 2.9g/L). Un vin uşor, lejer, reprezentativ pentru soiul Sauvignon Blanc, cu o aciditate relativ ridicată pentru regiunea viticolă Dealu Mare, şi o caracteristică clasică, de arome ierboase şi fructe citrice. Completează elegant preparate din biban, crap sau păs..
25,00 RON
Golem Alb
Cupaj din trei soiuri: Chardonnay, Feteasca Alba, Riesling italian. Culoarea este galbuie-palida, matura. Vin complex si rotund, cu roluri clar delimitate pentru fiecare componenta: nasul este al Chardonnay-ului, proaspat si aromat, se simt pere, caise, ceva flori delicate; corpul este mediu, o..
49,00 RON
Golem Rosu
Un cupaj de Feteasca Neagra, Cabernet si Merlot, cu 14,5% alc, sec, produs din struguri culesi la innobilarea boabelor. ..
95,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017