Husi

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Castelul dintre vii - Cabernet Sauvignon
  Producator Husi     Culoare Rosu Tip vin Sec Soiuri Cabernet Sauvignon   ..
64,00 RON
Castelul dintre vii - Feteasca Alba
Vin sec, cu o culoare galben-verzuie, limpede, cristalin, rotund, amplu, corpulent care se remarca cu o aroma fina, discreta, usor mineralizata. Este un vin vioi cu prospetime si fructuozitate evidente. Un soi foarte raspandit in podgoriile romanesti, prezinta o amploare aromatica de iarba uscata..
64,00 RON
Castelul dintre vii - Merlot
Vin sec de o culoare rosu-rubinie intensa cu reflexii purpurii. Mirosul aminteste de must,arome florale, piele. Gustul este puternic,corpulent cu mult fruct (cireasa,visina,pruna) cu note de lemn bine ascunse. Finalul are un postgust lung si prietenos din care razbat note de migdale si ierburi us..
64,00 RON
Castelul dintre vii - Merlot (Roze)
Un vin cu o culoare stralucitoare, rose-somon. Arome intense care amintesc de miezul de paine, mure, piersici si carcei de vita de vie,mirodenii uscate rotunjite de zmeura coapta, cu un gust energic, vioi cu senzatii dulci in atac avand un postgust de curmale,smochine si cafea.Un vin placut,revig..
64,00 RON
Catelul dintre vii - Zghihara de Husi
Este un vin alb, sec, elegant prin simplitate cinstit cu sine insusi si cu cei carora le este adresat.Este un vin cu aroma discret florala, neagresiva, cu aciditate bine exprimata, cu o corpolenta medie care-l face suplu si usor baubil. Un vin proaspat, fructat cu o culoare limpede verzuie s..
64,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017