Tohani

Oferte speciale

Povestea domeniilor Tohani

Amplasate in mijlocul regiunii Dealu Mare, Domeniile Viticole Tohani se intind pe 7 dealuri insorite, binecuvantate de un climat special.Microclimatul mediteranean care face posibila cresterea smochinului si a migdalului, ofera vitei de vie conditii de dezvoltare speciale. Astfel, strugurii se bucura de soare 14 zile in plus pe an fata de alte zone ale tarii. Ajungand mai devreme la maturitate, boabele au la dispozitie mai mult timp pentru acumulari calitative, mai ales ca pe Domeniile Viticole Tohani, strugurii nu se culeg decat toamna tarziu, cand pamantul gras si generozitatea soarelui ii vor fi umplut de o dulceata si o aroma unice.

Renuntand la cantitate in favoarea calitatii, strugurii sunt culesi in luna noiembrie, cand au ajuns la supramaturare, pentru a va oferi vinuri speciale, pline de savoare. Buchetul lor unic, recunoscut si rasplatit prin medalii peste tot in lume, pastreaza ceva din caldura soarelui ce a binecuvantat cele 7 dealuri de-a lungul anului.La Domeniile Viticole Tohani, traditia se impleteste fericit cu tehnologiile noi. Prelucrarea, vinificarea si imbutelierea au loc pe linii tehnologice performante la standarde europene.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Mosia Alb
DOMENIILE TOHANI, infiintate in urma cu peste 40 de ani DOMENIILE TOHANI, Mosia Principelui Nicolae, situate la altitudini intre 200 si 400 m in inima podgoriei Dealu Mare din Regiunea Viticola a Piemontului de la Curbura Carpatilor, ocupa astazi o suprafata de peste 1300 ha ..
59,00 RON
Mosia Rosu
DOMENIILE TOHANI, infiintate in urma cu peste 40 de ani DOMENIILE TOHANI, Mosia Principelui Nicolae, situate la altitudini intre 200 si 400 m in inima podgoriei Dealu Mare din Regiunea Viticola a Piemontului de la Curbura Carpatilor, ocupa astazi o suprafata de peste 1300 ha  ..
59,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017