Gama SOLE

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Recas Sole Chardonnay barrique
Sole, Chardonnay barrique, sec Intens, onctuos, cu arome de lemn care se suprapun natural şi echilibrat peste aromele untoase, tipice, cu un supliment de senzaţii citrice şi izuri vagi minerale. În ciuda aromelor mature, pline, cu greutate, atacul gustativ este extrem de proaspăt, cu o acidit..
55,00 RON
Recas Sole Fetească Regală barrique
Sole, Fetească Regală barrique Deşi este văzută ca un soi "popular", Feteasca regală îşi dovedeşte, în unele ocazii, rangul nobiliar în peisajul strugurilor autohtoni. În această interpretare a potenţialului său real, propune un aer sobru, solid, de vin matur şi experimentat. Note untos-v..
55,00 RON
Recas Sole Merlot-Roze
Sole, Merlot roze, sec Un vin care porneşte de la petale de trandafir uscate, pentru a evolua apoi înspre cireşe dulci, lemn dulce şi vagi note vegetale. Într-o notă deja devenită clasică, atacul şi vârful gustului nu confirmă senzaţiile olfactive dulci, ci se aşează într-un contrabalans p..
55,00 RON
Recas Sole Sauvignon Blanc
Recas Sole Sauvignon Blanc, sec Un Sauvignon Blanc de o tipicitate extraordinară, intens şi proaspăt, lucrat şi şlefuit. Dominat iniţial de arome de flori de soc, se deschide către parfumuri citrice, cu urme de lemn alb şi flori de salcâm uscate. Gustativ, este exploziv, cu o aciditate perfec..
55,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017