Segarcea

Oferte speciale

   Domeniul Coroanei Segarcea se întinde peste un terroir binecuvântat, cu sol aspru și soare arzător, ca o îmbinare de înalt caracter uman și natură caldă, generoasă.

   Segarcea se află pe paralela 44º numită „paralela vinurilor de calitate”, în partea de sud a României, în regiunea Olteniei, la 25 km S de Craiova și la 70 de km N de Dunăre. Cultura viței de vie este favorizată aici de condițiile pedo-climatice, viile fiind plantate pe ultimele dealuri care se întind înainte de Dunăre, într-un amfiteatru format de fluviu, Carpați și Munții Balcani.

  Numărul de cel puțin 1440 ore de strălucire a soarelui în perioada de vegetație (1 aprilie – 31 octombrie) face ca terroir-ul de la Segarcea să fie folosit cu precădere pentru cultivarea soiurilor de struguri negri, fără a defavoriza însă soiurile albe. Suma precipitațiilor anuale se ridică la 565 mm, iar media temperaturilor anuale este de 11ºC. Condițiile ideale de aici au dus la nașterea unor vinuri cu caracter puternic.

 

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Domeniul Coroanei Prestige Cabernet Sauvigon
Calitatea Cabernetului în Oltenia este deja de notorietate,iar cel de la Segarcea nu face excepţie. Dacă era nevoie de vreo confirmare,aceasta a fost adusă de medalia de aur obţinută în 2010 la Séléctions Mondiales du Vin, din Quebec, Canada. Vinul grupează un spectru extrem de larg de arome,dato..
49,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Chardonnay
Un Chardonnay clasic, ca intenţie şi realizare: struguri presaţi uşor, fermentaţie lungă, maturare pe drojdii fine în butoaie de stejar, totul pentru a obţine un ansamblu echilibrat, complex şi corpolent. Aromele complexe sunt dominate de fructe şi completate de nuanţe secundare de unt, alune pro..
39,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Feteasca Alba
Un vin energizant şi reconfortant, excelent pentru zilele călduroase. Deşi soiul, tradiţional românesc, este utilizat extrem de des pentru crearea de vinuri populare, în Segarcea îşi găseşte adevărata nobleţe, care asigură bogăţia de arome a strugurelui. Vinul este suav, aproape fragil, cu arome ..
39,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Merlot
Un vin creat în spirit clasic, de la recolta redusă la 6 tone/ha la anul petrecut în butoaie de stejar francez, urmat de o perioadă de un an de învechire la sticlă, pentru integrarea aromelor dobândite din contactul cu lemnul. Rezultatul este un vin corpolent, sobru, cu o aromă dominantă de fruct..
49,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Pinot Noir
Cel mai fragil şi dificil soi de struguri din care se naşte vinul roşu, Pinot Noir-ul îşi găseşte cu uşurinţă în pământul din Segarcea resursele pentru a crea un vin puternic şi expresiv, fără a-şi compromite fineţea caracteristică.Îmbogăţit de maturarea de 6-8 luni în butoaie de stejar francez d..
45,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Sauvigon Blanc
Un Sauvignon Blanc clasic, puternic şi expresiv. Maturarea în cisternă, pe drojdii fine, dublată de o fermentare lungă, a conferit acestui vin o paletă seducătoare de nuanţe, de la notele obişnuite, ierboase şi de soc, la cele de fructe exotice şi piersici, atât olfactiv, cât şi gustativ Pent..
49,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Tamaioasa Romaneasca
Strugurii ajunsi la un nivel de maturitate de 225g zahar, s-au cules manual si s-au desciorchinat. Bogatia de arome se gaseste in pielita boabelor si de aceea, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o temperatura de 8-10 º C. A urmat o presare usoara, iar mustul..
39,00 RON
Domeniul Coroanei Tămâioasă Roză
Culoare frumoasa, stralucitoare, apropiata de cea a foii de ceapa. Nasul expune o suita de arome intense de petale de trandafiri, ierburi aromate, busuioc si cirese albe, care se fac simtite si in gustul foarte bine echilibrat si rotund, cu final de peltea de gutui.Alcool 12.5% vol. Un soi salvat..
65,00 RON
Domeniul Coroanei Pinot Gris
După maturare în tanc, pe drojdii fine, Pinot Gris-ul a căpătat accente untoase pe care cunoscătorii le aşteaptă mai degrabă de la un Chardonnay. Aceste accente, însă, aduc echilibrul necesar unui vin sprinten, dominat de fructe şi accente citrice. Gustativ, se poate descoperi aceeaşi îmbinare în..
35,00 RON
Domeniul Coroanei Principesa Margareta Alb -Editie limitata-
Unul dintre cele mai complexe vinuri albe româneşti, cu o dimensiune florală care dă contur şi completează structura fructată şi glicerică a vinului. Arome de cireşe si prune albe, vanilie, cârcei de viţă, flori proaspete de salcâm, limetă şi flori uscate. Parcurs olfactiv de mare întindere, domi..
100,00 RON
Domeniul Coroanei Principesa Margareta Rosu -Editie limitata-
Primul vin românesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat în premieră în viile de la Segarcea în 2005. Pentru acest vin, roducţia a fost limitată la 6 tone de struguri per hectar, pentru a asigura un extract deosebit. Arome de gem de căpşune, zmeură, afine, tabac, condimente, cacao, ciocolată..
100,00 RON
Minima Moralia DĂRUIRE
"Adevărata forță stă în supunerea care te face să-ți dedici viața unor lucruri mai presus de tine.” — Henry Miller La prima vedere, este un vin care debutează timid, cu tonuri închise, de smochine uscate şi lemn, pământ reavăn şi întunecimi de cerneală. Imediat însă, îşi descoperă rapid şi ..
95,00 RON
Minima Moralia ONOARE
"Pe lumea asta, singura cale de a trăi în onoare este să fii cu adevărat ceea ce pretinzi că ești.” — Socrate Un cupaj “alchimic”, însă unul care ține cont de regulile eterne care creau, în vremurile trecute, ceea ce se numea “sortiment regional”. S-a născut astfel un vin al cărui debut ol..
95,00 RON
Minima Moralia RECUNOȘTINȚĂ
"Trebuie să ne găsim timp pentru a le mulțumi celor care în seamnă ceva în viețile noastre” — JF Kennedy La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pământoase, de brusturi. Aromele se deschid însă rapid către toate nuanţele de fructe de..
95,00 RON
Minima Moralia RESPECT
"Nimeni nu ne poate lua respectul de sine dacă nu îl cedăm singuri.” — Mahatma Gandhi Încă de la primul contact, cupajul dezvăluie profunzime şi complexitate, pornind de la arome mature de rom şi nucă de cocos, dezvoltându-se apoi în nuanţe de fructe de pădure roşii, miez de nucă verde, al..
95,00 RON
Minima Moralia SINCERITATE
"Gestul simplu al unui om curajos este a nu fi părtaș la minciună. Un singur cuvânt adevărat poate răsturna lumea.” — Aleksandr Soljenitin Debutul vinului este extrem de proaspăt, cu senzaţii verzi,dominate de citrice (limetă, lămâie, cârcel de viţă), însă această senzație ascunde,de fap..
95,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017