Gama MINIMA MORALIA

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Minima Moralia DĂRUIRE
"Adevărata forță stă în supunerea care te face să-ți dedici viața unor lucruri mai presus de tine.” — Henry Miller La prima vedere, este un vin care debutează timid, cu tonuri închise, de smochine uscate şi lemn, pământ reavăn şi întunecimi de cerneală. Imediat însă, îşi descoperă rapid şi ..
95,00 RON
Minima Moralia ONOARE
"Pe lumea asta, singura cale de a trăi în onoare este să fii cu adevărat ceea ce pretinzi că ești.” — Socrate Un cupaj “alchimic”, însă unul care ține cont de regulile eterne care creau, în vremurile trecute, ceea ce se numea “sortiment regional”. S-a născut astfel un vin al cărui debut ol..
95,00 RON
Minima Moralia RECUNOȘTINȚĂ
"Trebuie să ne găsim timp pentru a le mulțumi celor care în seamnă ceva în viețile noastre” — JF Kennedy La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pământoase, de brusturi. Aromele se deschid însă rapid către toate nuanţele de fructe de..
95,00 RON
Minima Moralia RESPECT
"Nimeni nu ne poate lua respectul de sine dacă nu îl cedăm singuri.” — Mahatma Gandhi Încă de la primul contact, cupajul dezvăluie profunzime şi complexitate, pornind de la arome mature de rom şi nucă de cocos, dezvoltându-se apoi în nuanţe de fructe de pădure roşii, miez de nucă verde, al..
95,00 RON
Minima Moralia SINCERITATE
"Gestul simplu al unui om curajos este a nu fi părtaș la minciună. Un singur cuvânt adevărat poate răsturna lumea.” — Aleksandr Soljenitin Debutul vinului este extrem de proaspăt, cu senzaţii verzi,dominate de citrice (limetă, lămâie, cârcel de viţă), însă această senzație ascunde,de fap..
95,00 RON
Minima Moralia SPERANȚĂ
"De cele mai multe ori, cerul cel mai întunecat ascunde stelele cele mai strălucitoare.” — Richard Evans Un debut marcat de senzaţia de fructe albe - cireşe albe, prune albe, boabe de strugure alb. După aerisire, încep să se facă simţite şi aromele de fructe roşii, dublate de senzaţii de m..
95,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017