Gama PRESTIGE

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Domeniul Coroanei Prestige Cabernet Sauvigon
Calitatea Cabernetului în Oltenia este deja de notorietate,iar cel de la Segarcea nu face excepţie. Dacă era nevoie de vreo confirmare,aceasta a fost adusă de medalia de aur obţinută în 2010 la Séléctions Mondiales du Vin, din Quebec, Canada. Vinul grupează un spectru extrem de larg de arome,dato..
49,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Chardonnay
Un Chardonnay clasic, ca intenţie şi realizare: struguri presaţi uşor, fermentaţie lungă, maturare pe drojdii fine în butoaie de stejar, totul pentru a obţine un ansamblu echilibrat, complex şi corpolent. Aromele complexe sunt dominate de fructe şi completate de nuanţe secundare de unt, alune pro..
39,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Feteasca Alba
Un vin energizant şi reconfortant, excelent pentru zilele călduroase. Deşi soiul, tradiţional românesc, este utilizat extrem de des pentru crearea de vinuri populare, în Segarcea îşi găseşte adevărata nobleţe, care asigură bogăţia de arome a strugurelui. Vinul este suav, aproape fragil, cu arome ..
39,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Merlot
Un vin creat în spirit clasic, de la recolta redusă la 6 tone/ha la anul petrecut în butoaie de stejar francez, urmat de o perioadă de un an de învechire la sticlă, pentru integrarea aromelor dobândite din contactul cu lemnul. Rezultatul este un vin corpolent, sobru, cu o aromă dominantă de fruct..
49,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Pinot Noir
Cel mai fragil şi dificil soi de struguri din care se naşte vinul roşu, Pinot Noir-ul îşi găseşte cu uşurinţă în pământul din Segarcea resursele pentru a crea un vin puternic şi expresiv, fără a-şi compromite fineţea caracteristică.Îmbogăţit de maturarea de 6-8 luni în butoaie de stejar francez d..
45,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Sauvigon Blanc
Un Sauvignon Blanc clasic, puternic şi expresiv. Maturarea în cisternă, pe drojdii fine, dublată de o fermentare lungă, a conferit acestui vin o paletă seducătoare de nuanţe, de la notele obişnuite, ierboase şi de soc, la cele de fructe exotice şi piersici, atât olfactiv, cât şi gustativ Pent..
49,00 RON
Domeniul Coroanei Prestige Tamaioasa Romaneasca
Strugurii ajunsi la un nivel de maturitate de 225g zahar, s-au cules manual si s-au desciorchinat. Bogatia de arome se gaseste in pielita boabelor si de aceea, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o temperatura de 8-10 º C. A urmat o presare usoara, iar mustul..
39,00 RON
Domeniul Coroanei Tămâioasă Roză
Culoare frumoasa, stralucitoare, apropiata de cea a foii de ceapa. Nasul expune o suita de arome intense de petale de trandafiri, ierburi aromate, busuioc si cirese albe, care se fac simtite si in gustul foarte bine echilibrat si rotund, cu final de peltea de gutui.Alcool 12.5% vol. Un soi salvat..
65,00 RON
Domeniul Coroanei Pinot Gris
După maturare în tanc, pe drojdii fine, Pinot Gris-ul a căpătat accente untoase pe care cunoscătorii le aşteaptă mai degrabă de la un Chardonnay. Aceste accente, însă, aduc echilibrul necesar unui vin sprinten, dominat de fructe şi accente citrice. Gustativ, se poate descoperi aceeaşi îmbinare în..
35,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017