Casa Isarescu

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Casa Isarescu Cabernet Sauvignon Rose
Apropiat de preferintele celor care doresc vinuri rosii mai usoare. Se remarca printr-un raport benefic intre fructuozitate si tanin. Alcoolemie 13.5% ..
65,00 RON
Casa Isarescu Cramposie
"Tarancuta care place boierilor" asa cum o numea renumitul Pastorel Teodoreanu. Cramposia este un soi vechi local care a rezistat  in podgoria Dragasanilor de pe vremea dacilor. Un vin excelent, de cursa lunga, prietenos, cu personalitate distincta si o prospetime de invidiat. Crampo..
49,00 RON
Casa Isarescu Negru de Dragasani
Descendent al autohtonului Negru Vârtos, acest vin se remarcă prin trăsături aparte față de celelalte vinuri roșii – prospețime, dublată de o fructuozitate plăcută, tărie alcoolică moderată, gust echilibrat, puțin taninos. Învechit o scurtă perioadă în vase de stejar. Servit la temperatura camere..
65,00 RON
Casa Isarescu Sauvignon Blanc
Inca din nas Sauvignon-ul Blanc de la Casa Isarescu isi anunta parca latura dulceaga. Te intampina cu izuri moi de musetel si mar. Gustul e simplu si cu o exprimare previzibila. Notele dulcege devin si mai evidente pe final cand imbraca haina de portocale. Nu trebuie evitata r..
49,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017