Ostrov

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Chardonnay Reserve
Reserve - Chardonnay face parte din noua gama de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve. Expozitia catre S+E, inclinatia terenului si compozitia solului din ferma 21 au motivat selectarea materiei prime. Baricarea usoa..
45,00 RON
Ostrov Cabernet Sauvignon Reserve
DOMENIILE OSTROV: Cabernet Sauvignon Reserve , 0.75 L, 12.5% alcool, vin rosu, sec - medaliat cu bronz 2013 ..
40,00 RON
Ostrov Merlot Reserve
Reserve - Merlot face parte din noua gama de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve. Conditiile climatice din timpul recoltarii au fost hotaratoare in obtinerea acestui Merlot. Alegerea baricului potrivit a completat echili..
40,00 RON
Ostrov Merlot Rose - ed. limitata
Rose de la Domeniile Ostrov are o culoare placuta rose-somon, cu accente de caramel. Cu o foarte buna tipicitate de soi si cu particularitatile podgoriilor din care provine, acest vin are note subtile de visina, completate de tonalitati vegetale. Gustul de fructe rosii predomina evolutia gustativ..
40,00 RON
Ostrov Muscat Ottonel Reserve
Muscat Ottonel SEC Domeniile Ostrov este medaliat cu aur la International Wine Contest Bucharest 2012. Complexitatea aromatica si gustul bine echilibrat al acestui vin sunt obtinute din struguri cu grija selectionati din parcelele Vn30/1/4 Ferma 1 si prelucrati, imbinand stiinta cu pasiunea, ..
40,00 RON
Ostrov Sauvignon Blanc Reserve
Sauvignon Blanc face parte din noua gama de vinuri premium baricate care cuprinde cinci sortimente, toate grupate sub denumirea Domeniile Ostrov Reserve. Complexitatea aromatica este rezultatul unei metode proprii de vinificatie. Baricul de stejar ales echilibreaza si potenteaza caracteristic..
40,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017