Gama CASTEL

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Jidvei Castel Feteasca Alba 2002
Jidvei Castel Feteasca Alba Impresioneaza prin complexitate, datorita imbinarii perfecte dintre aroma sa specifica , fina si eleganta si buchetul armonios, discret si personal, sugerand ideea de vin cu personalitate si noblete. Are o nuanta inconfundabila de miere. ..
55,00 RON
Jidvei Castel Gewurtztraminer 2002
Jidvei Castel Gewurtztraminer Este vinul sofisticat, cu personalitate puternica, onctuos, de o eleganta desavarsita,culoarea galben aurie stralucitoare ii confera vinului distinctie, greutate si noblete iar amalgamul de roze si condimente orientale il implineste. ..
55,00 RON
Jidvei Castel Muscat Ottonel 2002
Jidvei Castel Muscat Otonel Culoarea galben aurie si complexitatea  buchetului fac din acest vin unic, regele Tarnavelor. Este un vin stralucitor, perfect echilibrat, fin, elegant, si in acelasi timp plin de vivacitate, el transforma orice moment intr-o sarbatoare. ..
55,00 RON
Jidvei Castel Sauvignon Blanc 2002
Jidvei Castel Sauvignon Blanc Marea sa clasa  se manifesta dupa maturare si invechire cand se naste acel  buchet complex de invechire care-i accentueaza unicitatea si astfel  vinul se exprima in toata splendoarea sa. ..
55,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017