Lechința

Oferte speciale

    Podgoria Lechința poate părea călătorului un petec de pământ uitat de timp. Viticultorului în schimb, i se va dezvălui o regiune creată special pentru producţia unor soiuri de vin excepţionale. Batoș este patria vinului Liliac. Coline blânde, care amintesc de dealurile Toscaniei şi nenumărate pârâuri se împletesc pe dealurile verzi. Pământul bogat în minerale şi clima temperat continentală contribuie din plin, aici, la adăpostul arcului carpatic, la recoltele bogate de struguri de cea mai bună calitate.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Liliac Feteasca Alba
Culoare: alb Soi: Feteasca Alba Tip vin: sec Regiune: LECHINTA Grade alcoolice: 13.00 ..
41,00 RON
Liliac Cuvée Chardonnay & Pinot Gris
Descoperiti o combinatie surprinzătoare; Chardonnay baricat 3 luni cupajat cu Pinot Gris, un vin cu o culoare galben aurie stralucitoare, se deschide treptat avand un miros intens cu note de lemn si vanilie, se deschide apoi aromele florale si fructate. Este un vin catifelat dar corpolent, regăsi..
55,00 RON
Liliac Cuvée Fetească Neagră & Merlot
Un vin rosu-rubiniu usor mat. Se deschide cu a arome de fructe rosii, puteti simtii în principal un buchet de visine cu usoare note de alune, în post gust puteti descoperi caise uscate. Pe valul palatin senzatiile sunat ale unui vin nu foarte corpolent, frumos echilibrat, usor si catifelat. Arome..
55,00 RON
Liliac Feteasca Regala
Un vin tânăr, plin de prospetime, cu o culoare verde-gălbui caracteristică. Puteți descoperi arome de fân proaspăt cosit, salcâm și mere verzi. Gustul se deschide vioi, echilibrat, iar aciditatea îi imprimă arome de citrice. Post gustul se inchide treptat lăsând o aroma fină de grapfruit. ..
41,00 RON
Liliac Nectar of Transylvania
Liliac oferă iubitorilor de nectar dulce o raritate extraordinară. Cantitatea limitată de boabe uscate, alese după metoda Schilfwein, a renumitului vinificator Willi Opitz. Olfactiv, prospeţime intensă Litchi, gust de mango maturat, papaya. Ananas şi un final elegant de miere-citrice. Acest vin m..
75,00 RON
Liliac Rose
Liliac Rose este un vin de culoarea somonului, cu arome de fructe de pădure combinate cu condimente exotice. Are un gust echilibrat, acrișor-amărui de merișoare coapte și citrice, cu post gustul mediu fin aromat îl recomandă ca un vin perfect pentru zilele călduroase de vară.  ..
36,00 RON
Liliac Sauvignon Blanc
O culoare galbenă strălucitoare în pahar, vă indică un vin elegant plin de arome. Descoperiti în pahar parfumul florilor de soc împreuna cu cel al fructelor exotice atât în miros cât si în gust, gustul este desăvarsit de aromele de citrice. Are un final lung cu usoare note de grapfruit. ..
55,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017