Oprişor

Oferte speciale

Pasiune, intuiţie, grijă pentru detalii, responsabilitate. Sunt cele patru ingrediente simple pe care Carl Reh, fondatorul Reh-Kendermann, le-a pus la baza afacerii sale cu vinuri, în 1920, într-o Germanie care se regăsea pe sine după un război devastator. Moştenirea lui e prezentă şi azi, după nouă decenii, compania devenind cel mai mare exportator de vinuri germane (şi una dintre cele mai mari din lume) şi reuşind să rămână, totodată, o afacere de familie, care pune preţ pe aceleaşi principii ca la început.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Dragaica Rosie
DRAGAICA ROSIE  este un cupaj original de Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz si Pinot Noir, cu o culoare rubinie stralucitoare si apetisanta. Emana arome dulci de praf de vanilie si ciocolata, usor condimentat, multumita shirazului probabil, plus cirese si prune coapte. Este suplu si usor de..
69,00 RON
Miracol - Cabernet Sauvignon
Chiar dacã Merlot-ul este „mâna sa dreaptã” şi împreunã pot face lucruri minunate, Cabernet-ul nu trebuie decât sã se arate, iar lumea îl va recunoaşte: sobru, impetuos, ferm, hotãrât, drept şi puternic, aşa cum trebuie sã fie orice rege. Profunzimile sale sunt evidente nu trebuie sã netezeascã n..
64,00 RON
Miracol - Chardonnay
Afinitatea dintre Chardonnay şi feminitate este de multã vreme o constantã. Este genul de vin care, atunci când este fabricat dupã reţetele clasice, şi mai ales când este îmbogãţit de contactul cu lemnul, se transformã într-un instrument adictiv al plãcerii. Sufletul sãu citric, cu mici intonaţii..
64,00 RON
Miracol - Merlot
 O combinatie de arome vegetale, fructe rosii confiate, cafea, visine rosii si unt de arahide se reflecta in nasul intens, dar si pe tot parcursul gustativ. Este un vin rotund, lung si complex, cu o tinuta eleganta si final lung, de tabac si frunza uscata. ..
64,00 RON
Miracol - Pinot Noir
Eleganţã interbelicã sau chiar din vremuri mai demult apuse, surprinsã într-o licoare ce încearcã sã-şi ascundã adevãrata naturã, îmbrãcând o armurã pe care şi-ar dori-o de nepãtruns. Cu cât mai lung jocul, cu atât mai mare plãcerea însã... Un Pinot Noir al cãrui prim discurs este abscons, aproap..
64,00 RON
Rusalca Alba
Rusalca este un personaj mitologic de origine slava, întâlnit în folclorul oltenesc. Este un duh al apelor, o nimfa a râurilor cu chip de femeie, care ademeneste tinerii, ce trec noaptea pe malul apelor, atragându-i în adâncuri. Vinul este un cupaj din patru soiuri albe (Chardonnay, Sauvignon..
69,00 RON
Smerenie
Vin rosu sec, obtinut din soiurile Shiraz, Pinot Noi si Dornfelder. Culoare de un rosu intens cu tente violet, arome puternice de zmeura, cirese amare, visine rascoapte, scortisoara, cuisoare, vanilie, cacao si cafea. Aromele sustinute de aciditate si taninozitate, asigura acestui vin  poten..
139,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017