Politica de confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor personale

S.C. DORANA CLASS SRL in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.premiumwines.ro respecta caracterul privat si administreaza in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati acest website.

S.C. DORANA CLASS SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca aceste informatii ni le furnizati in mod voluntar. Aceste date vor fi stocate in mod securizat pe serverul care gazduieste website-ul nostru.
 Formularul de inregistrare sau comanda prezentat pe website cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta pentru livrarea comenzii. Aceste informatii sunt de tip "business contact", precum si date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

- Pentru procesarea comenzilor (facturarea serviciilor/produselor comandate, livrarea acestora) si pentru a va putea trasmite stadiul comenzii dumneavoastra.
- Pentru a va trimite mesaje de informare din partea noastra si a partenerilor nostri cu privire la produse noi, promotii, oferte etc., in cazul in care ati acceptat in mod expres acest lucru.

Efectuarea unei comenzi prin website-ul nostru este posibila fie prin crearea unui cont de utilizator – caz in care datele dumneavostra vor fi salvate pe server pentru a va facilita utilizarea ulterioara a website-ului, fie prin introducerea adresei dumneavoastra de e-mail urmata de completarea formularului de comanda cu datele de livrare si facturare. In cazul refuzului dumneavoastra de a ne furniza aceste date, ne vedem in imposibilitatea de a procesa si onora comanda, fapt pentru care nu suntem raspunzatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de access sau de interventie asupra datelor personale, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti transmite un email catre adresa contact@premiumwines.ro. 

S.C. DORANA CLASS SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile on-line, organismele internationale de carduri si furnizori de servicii/produse, respective conform Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

S.C. DORANA CLASS SRL nu vinde, nu schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017