Rom

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
..
39,00 RON
Caribica White
..
39,00 RON
Dictador 12 Ani
DICTADOR 12 YEARS SOLERA SYSTEM RUM este realizat prin fermentarea mierii nealterate extrasa din trestia de zahar, distilarea fiind facuta in recipienti de otel si lasat la invechire in butoaie de stejar Sherry si Bourbon folosind metoda Solera. Varsta de pe sticla este echivalenta cu media de co..
190,00 RON
Dictador XO Insolent Rum
Este realizat prin fermentarea mierii nealterate extrasa din trestia de zahar, distilarea fiind facuta in recipienti de otel si lasat la invechire in butoaie de stejar prefolosite pentru Sherry, Burbon si Porto folosind metoda Solera, pentru o aroma intensa care persista. Culoarea inten..
420,00 RON
Havana Club 7 Anos
..
145,00 RON
Kahlua
..
89,00 RON
Malibu
..
59,00 RON
Matusalem 15 Years
Desi s-a nascut in Cuba, romul Matusalem a devenit celebru mult dupa ce a fost alungat din bastionul lui Fidel. Rafinata bautura s-a nascut in 1872, cand fratii Camp si Evaristo Alvarez au fondat o distilerie de rom in Santiago de Cuba. Aroma e dominata de nuca de cocos, melasa si caramel, pe can..
155,00 RON
Santa Teresa 1796
Santa Teresa 1796 este un rom unic, fiind cu mult peste restul produselor din gama. Unul dintre secretele acestui rom este procesul de invechire "Solera", proces de invechire utilizat de producatorii din Spania de secole. ..
220,00 RON
Zacapa Centenario 23 Years
Romul Zacapa Centenario este considerat de mulţi critici in domeniu, ca fiind, cel mai bun rom din lume. Maturarea sa timp de 15 ani ofera un real argument de calitate. De culoarea chihlimbarului, acest rom are o aroma delicata si moale de fructe si alune prajite cu o usoara atingere de miere..
269,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017