S.E.R.V.E.

Oferte speciale

       Ne vom intoarce pentru inceput in Romania anului 1993. In ciuda aparentelor descurajatoare, la mai putin de 4 ani de la revolutie, Contele Guy de POIX a ales tara noastra intuind potentialul calitativ al regiunilor viticole romanesti.
     Contele Guy de POIX este proprietar a 50 ha de vie in Corsica si al uneia din cele mai bine cotate marci de vin din aceasta zona, „Domaine Peraldi”. Pe baza acestei expertize dar si a gestului sau de indrazneala, in 1994 ia nastere „Vinul Cavalerului”, marca ce acum reprezinta in Romania garantia calitatii.
     S.E.R.V.E. (Societatea Euro Romana de Vinuri de Exceptie) a fost prima si pentru cativa ani singura societate privata din sectorul viticol romanesc. Atat actionarii, in majoritatea lor viticultori francezi, cat si echipa S.E.R.V.E. au depus toate eforturile si si-au implicat toata priceperea pentru deviza companiei: CALITATE.
     Intre timp, gama de vinuri s-a largit, compania noastra lansand pe piata marca "Terra Romana" alcatuita din vinuri atent selectionate, destinate celor mai rafinate gusturi si distribuita exclusiv in HORECA si pentru export.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Terra Romana Cabernet Sauvignon
   Cabernet Sauvignon este regele soiurilor din renumita regiune viticolă Bordeaux, cel ce se află la baza celor mai celebre vinuri roşii din lume.Acest Cabernet Sauvignon a fost vinificat astfel încât să constituie încă o dovadă a potenţialului calitativ al podgoriilor româneşti. &nb..
35,00 RON
Terra Romana Charlotte
Un buchet de stafide, vanilie, piele, tabac. Sugestii de servire Se recomandă a fi servit cu friptură de rață, miel preparat cu sos, brânzeturi fine franțuzești Beaufort, Cedar. Temperatura de servire: temperatura camerei 19o C. Note de degustare Un buchet de stafide, vanilie, pie..
125,00 RON
Terra Romana Fetească Neagră
Această Fetească Neagră surprinde prin complexitatea parfumurilor (fructe de pădure, mirodenii), eleganţa robei sale profund rubinii şi gustul extrem de persistent. Calităţile acestui vin pot fi deja apreciate, dar ele se pot dezvolta în continuare, acesta fiind destinat invechirii (minim 5 ani d..
39,00 RON
Terra Romana Pinot Noir
    Pinot Noir este soiul care a adus celebritatea zonei viticole franceze Burgundia; fineţea şi complexitatea sa se asociază perfect pentru a oferi acestui vin posibilitatea de a rezista peste ani numai dacă este cultivat în zone răcoroase, cu soluri sărace şi numai dacă viticulto..
35,00 RON
Terra Romana Rose
Rose-ul Terra Romana de la Serve este un un cupaj de feteasca neagra si pinot noir. Un vin complex cu arome intense de visine. ..
39,00 RON
Terra Romana Sauvignon Blanc+Feteasca Alba
   Pentru că ne-am dorit un vin alb deosebit, am ales unul din cele mai complexe soiuri de vin, care este Sauvignon Blanc. Strugurii sunt culeși la primele ore ale dimineţii în lădiţe de 13 kg şi transportaţi la crama noastră din Ceptura în camioane frigorifice, pentru a-şi păstra tempe..
39,00 RON
Terra Romana- Cuvee Amaury
..
79,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017