Termeni si conditii

Termeni si conditii

Magazinul online www.premiumwines.ro este administrat de catre societatea S.C. DORANA CLASS SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate(brand-uri originale, necontrafacute) si organizarea de evenimente, infiintata in 2012.

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe website-ul www.premiumwines.ro , implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

S.C. DORANA CLASS SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor, livrari refuzate din motive neintemeiate.

Pretul produselor

Preturile afisate pe website sunt in lei: LEI (RON) cu TVA inclus.

Datorita conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile, pretul si disponibilitatea produselor prezentate in acest website se pot schimba fara o notificare prealabila.

Plata produselor

Produsele comandate raman proprietatea S.C. DORANA CLASS SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin transfer bancar sau ramburs/numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.


Informatiile prezente pe website

S.C. DORANA CLASS SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest website. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine inadvertente, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate fara notificare prealabila. 

Nu ne asumam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.


Produsele primite defecte

In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt deteriorate sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs conform, cu conditia notificarii in scris a S.C. DORANA CLASS SRL  in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre S.C. DORANA CLASS SRL.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Website-ul www.premiumwines.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Astfel doar o persoana fizica, in varsta de peste 18 ani ne poate lansa pe acest site comenzi de vinuri. In concordanta cu legea in vigoare, de asemenea, livrarea la adresa indicata de catre dvs. nu se poate face decat daca persoana care accepta livrarea are peste 18 ani.

Pentru finalizarea comenzii trebuie sa accepti prezentele Termeni si Conditii si sa declari pe propria raspundere ca ai peste 18 ani.

Securitatea datelor personale.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Informatiile furnizate S.C. DORANA CLASS SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. DORANA CLASS SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata sau celelate date personale, la cerere.


Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

 - S.C. DORANA CLASS SRL, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact. (Tel: 0727.88.99.50 sau E-mail: contact@premiumwines.ro)
 
- Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Reclamantii vor primi un raspuns in maxim 14 zile calendaristice din partea departamentului de Conciliere amiabila.

Politica de returnare

Produsele achizitionate online:
Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. DORANA CLASS SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

Produsele ce sunt comercializate prin acest website au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.premiumwines.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de documente fiscale si certificat de garantie (daca este cazul).


Copyright

www.premiumwines.ro si toate informatiile continute pe acest website sunt proprietate a companiei S.C. DORANA CLASS SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe website, fara acordul S.C. DORANA CLASS SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul website-ului www.premiumwines.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza website-ul www.premiumwines.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor S.C. DORANA CLASS SRL si compania va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.


Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017