Ţuică/Palincă/Şlibovită

Oferte speciale

Tuica, rachiu, horinca, palinca, tzuica, rachia sau oricum este cunoscut la noi distilatul de fructe cauta sa-si gaseasca locul si respectul pe piata Romaneasca. Linia noastra de produse, o gama exclusivista de cadouri realizare 100% manual, va ofera sansa descoperiri calitatilor distilatelor naturale de fructe: clasica Tuica; Unicul Rameros (distilat de mar), rachiul de para sau de visina.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Blidar Mar Tuica 0.35l
Capacitate: 350 ml TUICA Alcool: 40 ..
99,00 RON
Camion - pruna 0.100l
Un cadou cu totul special : 0.100l de palinca de calitate-distilat de pruna din zona Moldovei, distileria Voica- se afla incastrata in acest camion din lemn, lucrat manual  ..
135,00 RON
Camion - pruna 0.200l
Un cadou cu totul special : 0.200l de palinca de calitate-distilat de pruna din zona Moldovei, distileria Voica- se afla incastrata in acest camion din lemn, lucrat manual  ..
165,00 RON
Car cu boi 1.5l
Produsul nostru este un moment de magie rafinata atat pentru posesori cat si pentru privitori: Uimiti-va toti prietenii si partenerii cu Cei Doi Boi injugati la Un Car fermecat ce poarta un butoi cu robinet! Cadoul potrivit oricarei ocazii, oricarui partener. Oricine poate savura prezenta carului..
590,00 RON
Carafa Para 0.7l
Deja aproape o prezenta legendara si expresie maxima a calitatii vizuale, sticlele care contin distilate de fructe si fructul insusi ajuns la maturitate, se constituie intr-o frumoasa poveste a naturii: aroma si gustul fructului distilat, fructul in sine...si fructul de sticla, recipientul inglob..
145,00 RON
Cauc Simplu Fruct 0.5l
Distilat de pruna/mar imbuteliat intr-o sticla cilindrica prezentat intr-un suport traditional romanesc pictat manual. ..
145,00 RON
Cilindru Cu Trabuc 0.35l
O Sticla altfel, un cadou diferit, 350 ml distilat de pruna si in mijlocul sau, protejat, un trabuc fin pregatit pentru o negociere dura, o solutie eleganta pentru celebrarea unei afaceri reusite. Fara arteneri nu poti avea contacte de afaceri iar fara contacte nu poti avea parteneri! contactele ..
129,00 RON
Cilindru pruna BUCIUM 0.7l
Pruna naturala introdusa in cilindru din sticla, executat manual, umplut cu tuica. Capacitate: 700 ml distilat pruna.Alcool: 40 Producator: Bucium Iasi. ..
139,00 RON
Clepsidra cu 2 pahare 0.5l (pruna)
Set clepsidra cu 2 pahare. Sticla si paharele sunt realizate manual. Capacitate: 500 ml distilat pruna. Alcool: 40 ..
145,00 RON
Clepsidra cu distilat de pruna 0.5l
Aceasta sticla contine un fruct interior din sticla colorata; este prevazuta cu un mic robinet functional la baza recipientului. Puteti pune cu incredere auriul de Tuica in sticla. Clepsidra reprezinta un nou tip de abordare a relatiei dintre Timp, Volum si Spatiu – Timp prin obiectul insusi, Vol..
159,00 RON
Fantana (pruna) 0.5l
Traditie, eleganta, arta populara toate acestea se regasesc in cel mai nou produs. Atat sticla cat si lemnul sunt realizate manual de maestrii in prelucrarea sticlei si a lemnului. Ambalata in cutie cadou. Capacitate: 500 ml distilat pruna. Alcool: 38 ..
240,00 RON
Fifty-fifty (Pruna+Rameros) 0.5l
Un produs elegant pentru parteneri rafinati, acest design poate reuni deopotriva Tuica si Rameros, sau Ulei si Otet: 2 x 250 ml de fuid lichid! Iata tentatia atingerii PERFECTIUNII !!! Savurati doua linii de forta ale aceleiasi idei: Unitatea, Unicul, Intregul; taria distilatelor de fructe reunit..
85,00 RON
Fruct cu Robinet Pruna cu Tuica 0.5l
Forma elegant alungita a unei pruna, pare a fi recipientul perfect.Volumul sferic al sticlei pare inspirat deopotriva de stil si utilitate, forma solida a unui fruct de sticla ce contine la randul sau distilat de pruna, un concept extras din bucuria de a produce satisfactia partenerului de afacer..
145,00 RON
Fruct Suport Glob Para cu Tuica 0.35l
Dincolo de eleganta izbitoare a sticlei-para, curbele molatece ale recipientului si forma arcuita a suportului sunt adevarate capcane vizuale pentru oamenii de afaceri care vor primi acest rafinat dar: 350 ml de distilat de pruna, nascut din dorinta distilatorilor de a produce incantare si o degu..
109,00 RON
Glob Terra Sablat cu Tuica 0.5l (pruna)
Luminozitatea mata a oceanelor sablate este in mod stralucitor, pusa in valoare de adancimea volumului de tuica pastrata in recipient, ceea ce transforma acest produs intr-un extraordinar cadou ce va fi primit cu mirare si incantare de catre partenerii de afaceri, prieteni sau cunostinte. Cap..
119,00 RON
Horinca Chechis 0.2l
Horinca prune dublu distilata Chechis - Maramures in ambalaj impletit.   Capacitate 200 ml, concentratie alcoolica 50 grade. ..
45,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017