Vanju Mare

Oferte speciale

Vie Vin Vînju Mare a fost înfiinţată prin achizitionarea a 240ha de plantaţii de viţă de vie în podgoria Plaiurile Drîncei, centrul viticol Vînju Mare de catre actionari care au crezut întotdeauna ca aceasta zona viticolă este “ïnima ţinuturilor vinurilor rosii din România şi nu numai” cu scopul de a pastra această bogaţie naturală care face posibilă obţinerea de vinuri roşii de cea mai înalta calitate. Poate că podgoria noastră chiar are cel mai bun potenţial pentru obţinerea vinurilor roşii.

Pasul următor în atingerea acestui scop a fost achizitionarea centrului de vinificaţie din Vînju Mare, modernizarea si retehnologizarea acestuia prin achizitionarea de utilaje moderne, din oţel inoxidabil,automatizate care permit prelucrarea strugurilor, producerea si păstrarea vinurilor în condiţiile prevazute de standardele internaţionale de calitate. În prezent activitatea este organizată pe trei direcţii: producerea de struguri de vin, producerea de vinuri liniştite si vânzarea vinurilor.

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Prince Vlad Merlot 2003
Un vin vechi, maturat în barrique-uri de stejar cu o culoare intens rubinie căpătată de-a lungul timpului, un adevărat tezaur al Golurilor Drîncei. Emană aroma şi acumulările strugurelui bine copt, cules la matruritate deplină. Îşi trage seva din solul luto-feruginos brun-roşcat de pădure, scal..
45,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017