Vinarte

Oferte speciale

     La Sâmbureşti, jud. Olt, societatea Vinarte deţine în prezent un domeniu cu o suprafaţă totală de 60 de hectare. Regiunea viticolă unde se află podgoria Castel Bolovanu este una din cele mai vechi şi mai frumoase din România. Legat de descoperirile arheologice recente, a fost formulată ipoteza existenţei sale de acum 2000 ani. Compoziţia minerală este tipică pentru soluri aluviale, cu posibilitatea de a produce vinuri cu caracter deosebit. Expunerea spre sud-vest a teraselor, coborând spre râul Olt, comportându-se ca un regulator termal, permite coacerea liniştită a ciclurilor de vegetaţie ale strugurilor. Microclimatul ideal al acestor ţinuturi garantează un balans excelent între nivelul zahărului, aciditate şi polifenol.

 

Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Vinarte Prince Matei
Prince Matei Merlot, este un vin maturat in butoaie de stejar timp de 12 luni, ulterior invechit in sticle inca 12 luni.Un vin care te uimeste cu aromele care le prezinta. Arome de fructe negre coapte, coacaze, fructe de padure.Aroma si gustul de vanilie, este cel care confirma maturarea n butoai..
89,00 RON
Vinarte Prince Mircea
Strugurii atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită sunt recoltaţi manual în lădiţe de plastic. Producţia este limitată la 40 hl. pentru ca strugurii să ajungă la maturitate optimă. O a doua selecţie a strugurilor se face în cramă, pe banda de sortare, înainte de zdrobire. Urmea..
59,00 RON
Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon
Culoare rosu-rubiniu, cu tente caramizii. Arome de prizonierat de sticla, incadrate de niste tonuri de stafide, curmale si condimente. Gustul subtire are o evolutie neregulata, taninii moi facandu-l sa para fara osatura. Postgustul lasa o aciditate de visine amarui. ..
43,00 RON
Soare Samburesti
Vinificatie: strugurii atent selectionati doar dinparcelele cu expunere deosebita sunt recoltati manualin ladite de plastic. Productie este limitata la 3500kg/ha. pentru ca strugurii sa ajunga la maturitate optima. O a doua selectie a strugurilor se face in crama, pe banda de sortare, inainte..
95,00 RON
Vinarte Nedeea
Primul cupaj rosu 100% romanesc va asteapta sa-l degustati. Creat din Feteasca Neagra, Negru de Dragasani si Novac, acest vin ofera o complexitate de arome (ciocolata, fructe de padure sau condimente dulci) si un corp ferm. Cu o aciditate ridicata si taninuri nervoase, acest vin se dezvolta diver..
39,00 RON
Vinarte rose
Vizual: limpede stralucitor cu o culoare roz intens si reflexii aramii. Olfactiv: profund, intens, arome de fructe de padure bine coapte, capsuni, cirese, nuante de condimente. Gustativ: sec, plin, savuros, usor acid, cu un final si post gust intens. Potential de invechire: se poate cons..
30,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017