Crama HUSI

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Busuioaca de Bohotin 2001
Culoare roze. Un vin cu o corpolenta deosebita, cu un parfum inconfundabil, amestec de trandafiri si busuioc ce-i dau o nota aparte, rar intalnita la alte vinuri aromate. Aroma sa este unica, aducand o caprifoi si a piersici coapte, suculente, cu o armonie perfecta de zahar, alcool si acidit..
185,00 RON
Cagor 2001
Culoare rosu-ruginiu. Este un vin suav si catifelat cu nuante fine de ciocolata, coacaza neagra si pruna uscata. Vinificatie prin tehnologie traditionala, invechire in sticla 7 ani Recomandari: se imbina perfect cu diferite dulciuri, nuci si mere, cake-uri, rulade, de asemenea si cu cafea, fr..
185,00 RON
Feteasca Alba 1986
Culoare galben auriu, vin alb de aleasa finete, rotund, catifelat, amplu, corpolent ce poate dezvolta o aroma secundara de fermenatii ce-i confera o savoare cu totul remarcabila. Vinificatie prin tehnologie traditionala, maturare 4 ani in butoi de stejar. Invechit in sticla 22 de ani in crama..
295,00 RON
Tamaioasa Romaneasca 2000
Culoare galben-pai. Un vin cu o aroma bogata de flori si miere, cu gust puternic si o aroma perfecta intre zahar, alcool si aciditate. Vinificat prin tehnologie traditionala . Maturare 4 ani in butoaie de stejar. Invechire la sticla 8 ani. Recomandare: acompaniaza cel mai bine dulciurile si e..
130,00 RON
Zghihara de Husi
Galben auriu, vin alb cu gust dominant de fructozitate apoi de prospetime care ii accentueaza originalitatea. Vinificatie prin tehnologie traditionala. Maturare 4 ani in butoaie de stejar. Invechire la sticla 30 de ani. Recomandare: acompaniaza perfect pestele, scoicile, mancarurile de legume..
110,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017