Vinuri ALBE

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
STIRBEY Cramposie
Numele acestui soi - Cramposie -  indica radacini pre-romane, cand acesta regiune, dintre Carpati si Dunare era populata de Daci. De atunci, in decurs de doua milenii,  Cramposia s-a adaptat perfect la conditiile pedoclimatice ale regiunii Dragasani, fapt dovedit de calitatea constanta ..
40,00 RON
STIRBEY Feteasca Regala
Acest soi de struguri este descendent al soiurilor de Feteasca Neagra si Feteasca Alba, dar si ruda cu soiul aromat de Grasa. Caracterul acestui vin este unic: in gura se simt tanine fine din pielita strugurilor, intr-o densitate rara pentru un soi alb, ceea ce confera vinului – langa buchetul lu..
42,00 RON
STIRBEY Sauvignon Blanc Vitis Vetus
Acest soi clasic frantuzesc a gasit la Dragasani o a doua patrie, dezvoltand un buchet agreabil si persistent de ardei galbeni, coacaze si agrise – insotitor ideal pentru preparate fine de peste si carne. ..
49,00 RON
Stirbey Tamaioasa Romaneasca
Si acest soi de struguri este o dovada pentru peste doua mii de ani de istorie a viticulturii la Dragasani: descendent din familia de Muscat din Orientul Mijlociu, acest soi a ajuns la Dragasani probabil cu tarani greci si romani in timpul imperiului roman. Pe solurile reci de lut si argila din r..
39,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017