Vinuri ROSII

Oferte speciale
Vizualizare ca:
Listă
Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
STIRBEY Cabernet Sauvignon Rez.
    Si acest soi din Franta s-a adaptat foarte bine la Dragasani de peste 100 de ani. Terroir-ul local permite dezvoltarea intensa a caracterului fructuos tipic acestui soi, insotit de tanine complexe dar nu insistente. Abea dupa minim 12 luni de maturare in baricuri frantuzesti si..
62,00 RON
STIRBEY Cabernet Sauvignon Sec-Editie limitata-
  Si acest soi din Franta s-a adaptat foarte bine la Dragasani de peste 100 de ani. Terroir-ul local permite dezvoltarea intensa a caracterului fructuos tipic acestui soi, insotit de tanine complexe dar nu insistente. Abea dupa minim 12 luni de maturare in baricuri frantuzesti si romanesti s..
46,00 RON
STIRBEY Merlot Rez. -Editie limitata-
Soiul de provenienta din Bordeaux, dar astazi raspandit in toata lumea, dezvolta pe dealurile podgoriei Dragasani toata complexitatea aromelor elegante si echilibrate. Maturarea de minim 12 luni in butoaie de lemn – folosind numai cu grija si in cantitati mici butoaie noi – da vinului o structura..
62,00 RON
STIRBEY Merlot-Editie Limitata-
     Soiul de provenienta din Bordeaux, dar astazi raspandit in toata lumea, dezvolta pe dealurile podgoriei Dragasani toata complexitatea aromelor elegante si echilibrate. Maturarea de minim 12 luni in butoaie de lemn – folosind numai cu grija si in cantitati mici butoaie noi..
46,00 RON
STIRBEY Negru de dragasani
Descendent al soiurilor de Negru Vartos si Babeasca Neagra, se reflecta in acest soi toata diversitatea regiunii Dragasani – climatul cald si insorit, varietatile de fructe si condimente si sarmul locuitorilor. Dupa maturarea de minim un an in butoaie de stejar, acest vin se prezinta cu arome d..
67,00 RON
STIRBEY Novac
     Parintii genetici ai acestui soi – Negru vartos din Sudul Romaniei, si Saperavi din Georgia – leaga doua din cele mai vechi regiuni viticole din Europa la un soi unic, nascut in podgoria Dragasani. Pretentios la lucrarile in vie la fel ca si la vinificatie, rezulta din ac..
62,00 RON

Viziteaza magazinul Premiumwines.ro pe ShopMania
© PremiumWines.ro 2017